Nieuwbouwwoning te Lummen

Nieuwbouwwoning te Lummen

1 woning beschikbaar

Nieuwbouwwoningen te Lummen: Charles Wellensstraat

In het rustige en landelijke Lummen voorziet AVL deze  moderne eengezinswoningen op een woonerf met voldoende ruimte voor jullie (toekomstig) gezin. Het betreft een unieke landelijke locatie op 1 km van Lummen-centrum, maar ook de bossen van de Willekensberg en het Broek bevinden zich op ongeveer 1 km afstand. Het natuurgebied Schulensmeer, het grootste binnenwater van Vlaanderen bevindt zich op nauwelijks 4 km. Het woonerf bestaat uit 2 geschakelde woning en 2 open bebouwingen.

Troeven

* zeer rustig gelegen!

* zeer energiezuinige woningen!

* afwerking naar keuze

moderne woningen, Charles Wellensstraat, halfopen bebouwingen

Open bebouwing

Het gelijkvloers geeft ruimte aan een inkomhal met wc,  een ruime leefruimte en een open keuken met aparte berging.  Op de 1ste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers, een technische ruimte en een badkamer met aparte wc. De voorgestelde woning heeft een totale oppervlakte van 187m2 en is volledig afgewerkt. Ze wordt aangeboden op perceel 12, de oppervlakte bedraagt daar 5a43. Een tuinberging en/of carport kan voorzien worden maar is nog niet in deze prijs opgenomen. Naar afwerking toe, keuze bakstenen e.d. kan dat natuurlijk nog allemaal besproken worden.

Beschikbaar: /

Verkocht: lot 12 + 15

moderne woningen, Charles Wellensstraat, halfopen bebouwingen

Halfopen bebouwing

Het gelijkvloers geeft ruimte aan een inkomhal met wc,  een ruime leefruimte en een open keuken met aparte berging.  Op de 1ste verdieping bevinden zich 2 slaapkamers, een bureau en een badkamer. De voorgestelde woning heeft een totale oppervlakte van 146m2 en is volledig afgewerkt. Ze wordt aangeboden op perceel 14, de oppervlakte bedraagt daar 6a05. Een tuinberging en/of carport kan voorzien worden maar is nog niet in deze prijs opgenomen. Naar afwerking toe, keuze bakstenen e.d. kan dat natuurlijk nog allemaal besproken worden.

Prijs Sleutel op de deur € 355 000

€ 355 000 excl. alle kosten op grond en constructie

€ 437 000 incl. alle kosten op grond en constructie

Beschikbaar: lot 14

Verkocht: lot 13

www.verkaveling-schalbroek.be i.s.m. Notaris Van de Poel

Meer info ? Bel bouwadviseur Luc op 011/ 450 280 voor een vrijblijvende afspraak.

Deel dit project

Woningen

 • Nieuwbouwwoning OB Lummen
  Verkocht
  EPB: A+

  Nieuwbouwwoning OB Lummen

  Moderne woning
  187m2
  3
  1
 • Nieuwbouwwoning HOB Lummen
  EPB: A+

  Lot 14

  Moderne woning
  146m2
  2
  1
Traffic sign

Woningen

incl. grond