Continue updates met nieuwe ontwerpen

Download ons woning-portfolio

  1. Ontdek onze 23 woningen met vaste prijs
  2. Onze bouwadviseur contacteert je vrijblijvend
  3. Ontvang een gratis haalbaarheidsstudie van jouw bouwproject

Laat hier je gegevens achter & het woning-portfolio wordt automatisch gedownload.

Ter bescherming van uw persoonsgegevens maakt Browsbox gebruik van de reCAPTCHA-technologie van Google. Het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn daarop van toepassing.

1. JE EIGEN WARME NEST.

Ieder vogeltje bouwt zoals het is gebekt. Van diep in het riet tot hoog op de rots. Of gezellig tezamen in houtkant of heg. Altijd veilig en warm. En altijd in harmonie met buur en natuur.

2. OP MAAT.

Zo bouwt AVL Woningbouw ook voor jou. Of beter: samen met jou. Want bouwen is een project dat we samen aanpakken, vertrekkend van een blanco blad. Op basis van jouw wensen en noden werken we naar een bijzondere plek voor jou en wie je dierbaar is. Van ‘gezellig intiem’ tot ‘huis met vele kamers’. Lees verder over onze woningen op maat.

3. PRIJSVAST.

Bouwen is een complex proces. Een proces waarvan we - met 40 jaar ervaring en ruim 4500 gerealiseerde woningen - met een gerust hart durven beweren dat we het perfect beheersen. Vandaar ook onze prijsgarantie, die we in al die jaren zonder uitzondering konden handhaven. En dat willen we ook zo houden. Binnen de krijtlijnen van de

Wet Breyne die jou als koper beschermt, garanderen we je dan ook jouw droomwoning, op maat en prijsvast.

Traffic sign

Woningen

incl. grond