Terug naar overzicht

Veelgestelde vragen - Wat betekent 'bouwen op maat'?

Wat houdt maatwerk bij AVL Woningbouw in?

AVL Woningbouw is meer dan een standaard sleutel-op-de-deurfirma. Uiteraard hebben we typeplannen waar je inspiratie uit kunt putten, maar we starten elk ontwerp met een wit blad. Eerst luisteren we naar jouw noden en wensen. Die gieten we vervolgens in een plan op maat. In samenspraak met je eigen architect of een van onze ervaren architecten werken we alles tot in het kleinste detail uit. Zo krijg je de woning die 100 % bij je past. Hoe wij dat noemen? Een warm nest. Op maat. En prijsvast!

Een woning op maat? Dat klinkt vooral duur?

‘Een woning op maat’ is al jaren ons uitgangspunt. Uiteraard hebben we een reeks typeplannen, maar we starten altijd met een wit blad. AVL Woningbouw maakt het verschil door telkens opnieuw unieke woningen te ontwerpen. Zonder dat het meer kost dan een standaard projectwoning. Jij geeft simpelweg aan wat je essentieel vindt voor jouw woning. Zo bepaal je de kostprijs zelf en is een maatwerkwoning van AVL Woningbouw niet duurder dan een typewoning bij elke andere sleutel-op-de-deurfirma.

Heb ik zelf bouwgrond nodig?

Ja. We bouwen jouw woning op maat op de plek waar jij het liefst woont. Dat is nu eenmaal het verschil met een projectwoning op een stuk bouwgrond dat de ontwikkelaar nog in portefeuille heeft.

AVL Woningbouw garandeert een zorgeloos bouwproces. Wat houdt dat in?

Met 35 jaar ervaring en meer dan 4000 gerealiseerde woningen durven we stellen dat we de kneepjes van het vak kennen. De strenge energienormen en regelgeving hebben geen geheimen meer voor ons. Het grootste voordeel: jouw woning voldoet van in het begin aan alle opgelegde eisen. Bovendien regelen we alles. En zorgen we dat jouw woning er staat binnen het afgesproken budget én de vastgelegde timing!

Traffic sign

Woningen

incl. grond