Onze aanpak

Gezellig intiem of groots voor het hele gezin? Samen bouwen we jouw warm nest.
Op maat. En prijsvast.

10 redenen om met AVL Woningbouw in zee te gaan

1. Een woning op maat

Elke woning start met een wit blad. Onze bouwadviseurs luisteren aandachtig naar jouw noden en wensen en vertalen die naar een uniek ontwerp. In samenspraak met je eigen architect of een van onze ervaren architecten werken we alles tot in de kleinste details uit. Het resultaat? Jouw droomwoning. Op maat. En prijsvast.

2. Prijsvast

Zodra jij de bouwplannen van je woning goedkeurt, ken je de exacte kostprijs van je woning. Afspraak is afspraak.
Dat geldt trouwens ook voor de afgesproken oplevertermijn.

3. Grootste permanente bouwbeurs van België

Op zoek naar ideeën? Of wil je de verschillende bouwmaterialen met je eigen ogen zien of voelen? Kom dan naar onze showroom! Die biedt 1100 m2 inspiratie onder één dak. Je ontdekt er dakpannen, gevelstenen, binnendeuren, trappen … En kunt er zelfs terecht voor de nieuwste technieken, trendy keukens en stijlvolle badkamers.

4. Eén vast aanspreekpunt

Om een persoonlijke service te garanderen, krijg je één vast aanspreekpunt gedurende het volledige bouwproces. Jouw bouwadviseur begeleidt je van ontwerp tot oplevering. En tijdens de werken neemt de werfleider al je vragen en wensen op met de betrokken onderaannemers. Pure ontzorging noemen we dat.

5. Topkwaliteit

AVL Woningbouw kiest sinds dag één voor de beste materialen en nieuwste technieken. Zo garanderen we een duurzame woning die voldoet aan alle energienormen en ook de komende generaties van een warm nest voorziet. De afwerking? Ook die gebeurt volgens de regels van de kunst. We spenderen flink wat aandacht aan stabiliteit, energie, akoestiek … en gaan vocht en condensatie tegen. We vatten alle methodieken, protocollen en principes uitvoerig samen in een detailboek, dé leidraad voor onze aannemers.

  6. Lokaal vakmanschap

  AVL Woningbouw is erkend als D5-aannemer en voldoet dus aan de strengste normen. Dankzij permanente controles van de overheid op het vlak van technische bekwaamheid, financiële draagkracht en professionele integriteit ben jij zeker van onze kwaliteit. En onze arbeiders? Dat zijn stuk voor stuk gedreven, lokale vakmensen.

  7. Budgetbegeleiding

  Heb je geen idee over het budget dat nodig is om een woning te bouwen? Spreek onze bouwadviseurs aan! Zij geven je meteen een beeld van de verschillenden mogelijkheden. Zijn je plannen iets te ambitieus? Dan zoeken we samen naar een evenwaardig, maar haalbaar alternatief.

  8. Duurzaamheid troef

  Bij elke stap tijdens het bouwproces zit duurzaamheid in ons achterhoofd. We berekenen het E-peil in het begin van het traject. Zo weet je op voorhand of je woning aan alle eisen voldoet. Laat het bouwbudget méér toe? Dan kijken we op welke manier we nog een stapje verder kunnen gaan om je energiefacturen op lange termijn te drukken.

  9. Stabiliteit

  Wie met AVL Woningbouw in zee gaat, kiest voor een familiebedrijf met meer dan 38 jaar ervaring in de sector. Met ruim 4000 gerealiseerde woningen op de teller durven we te beweren dat we het bouwproces goed beheersen. Die expertise gebruiken we elke dag opnieuw om ieder project in goede banen te leiden.

  10. Beschermd door de Wet Breyne

  Net zoals andere sleutel-op-de-deurfirma’s is ook AVL Woningbouw gebonden aan de Wet Breyne. Hierdoor krijg jij financiële garanties en ben je beschermd tegen allerlei risico’s zoals uitvoeringsfouten, insolvabiliteit van aannemers enzovoort.

  Contacteer onze bouwadviseurs: + 32 (0)11 450 280.

  Traffic sign

  Woningen

  incl. grond