Modern - Klassiek - Eigentijds

Download onze inspiratiegids

  1. Ontdek onze 70 inspiratiewoningen
  2. Onze bouwadviseur contacteert je vrijblijvend
  3. Ontvang een gratis haalbaarheidsstudie van jouw bouwproject

Laat hier je gegevens achter & onze gids wordt automatisch gedownload.

Ter bescherming van uw persoonsgegevens maakt Browsbox gebruik van de reCAPTCHA-technologie van Google. Het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn daarop van toepassing.

1. STABILITEIT.

Bijzondere tijden vragen om een minstens even bijzondere vertrouwensband met jou, onze klant. Sinds 1985 kent AVL een stabiele groei waardoor we ook vandaag  garant staan voor een stabiele prijs. Geen verrassingen bij de oplevering. De prijs waarvoor je tekent, is de prijs die wordt aangerekend. Geen eurocent meer, beloofd. 

2. EEN WARM NEST.

Ieder vogeltje bouwt zoals het is gebekt. Van diep in het riet tot hoog op de rots. Of gezellig tezamen in houtkant of heg. Altijd veilig en warm. En altijd in harmonie met buur en natuur.

3. OP MAAT.

Zo bouwt AVL Woningbouw ook voor jou. Of beter: samen met jou. Want bouwen is een project dat we samen aanpakken, vertrekkend van een blanco blad. Op basis van jouw wensen en noden werken we naar een bijzondere plek voor jou en wie je dierbaar is. Van ‘gezellig intiem’ tot ‘huis met vele kamers’. Lees verder over onze woningen op maat.

4. PRIJSVAST.

Bouwen is een complex proces. Een proces waarvan we - met 40 jaar ervaring en ruim 4500 gerealiseerde woningen - met een gerust hart durven beweren dat we het perfect beheersen. Vandaar ook onze prijsgarantie, die we in al die jaren zonder uitzondering konden handhaven. En dat willen we ook zo houden. Binnen de krijtlijnen van de Wet Breyne die jou als koper beschermt, garanderen we je dan ook jouw droomwoning, op maat en prijsvast.

Traffic sign

Woningen

incl. grond