bouwen met avl

wat mag je verwachten?

Wie met AVL WoninGbouw in zee gaat, kiest voor een VAKKUNDIG GEBOUWD warm nest

Onze toewijding aan vakmanschap en precisie in elk bouwproject is ongeëvenaard. In deze video nemen we je mee door alle bouwfases en laten we je zien hoe we streven naar perfectie in elk detail om jouw warme nest te bouwen.

Van het prille begin tot de uiteindelijke oplevering, laten we je zien hoe we zorgvuldig de fundamenten leggen voor jouw toekomstige thuis. Met beelden van onze ervaren bouwteams in actie, onze state-of-the-art technologie en de keuze voor hoogwaardige materialen, garanderen we een constructieproces dat aan de hoogste normen voldoet.

  Bij AVL Woningbouw begrijpen we dat jouw huis meer is dan zomaar een bouwproject - het is een plek waar herinneringen worden gemaakt, liefde wordt gedeeld en dromen werkelijkheid worden.

  We zijn er trots op om deel uit te maken van dit bijzondere hoofdstuk in jouw leven en laten je graag zien hoe we jouw warm nest tot leven brengen. Dus, leun achterover, ontspan en maak je klaar om geïnspireerd te raken door het bouwproces met AVL Woningbouw. We zijn er om jouw bouwverhaal te begeleiden, stap voor stap.

  Bouwt AVL Woningbouw ook prefab-woningen of in houtskeletbouw?

  Als je gaat bouwen, is het belangrijk om alle opties af te wegen. Ook prefab of houtskeletbouw. Die afwegingen hebben wij als bouwbedrijf doorheen de jaren uiteraard ook gemaakt, alleen al om jou het beste advies te kunnen geven.

  Meer waarde voor hetzelfde budget.

  Onze belangrijkste conclusie is dat traditionele woningbouw tegen hetzelfde budget nog altijd de voorkeur geniet. Dat heeft meerdere redenen.

  Ten eerste zijn de hoogwaardige materialen en technieken die gebruikt worden in onze traditionele woningbouw beter afgestemd op het typisch Belgische klimaat. Daardoor hebben ze een langere levensduur, zijn ze voordeliger in onderhoud en bieden ze je een een hogere woonkwaliteit.

   Daar bovenop hebben de traditionele technieken een grotere flexibiliteit in ontwerp en afwerking.

   Dat resulteert in een tijdloze esthetiek en geeft je te allen tijde de flexibiliteit om je woning in de toekomst moeiteloos aan te passen aan je wijzigende wensen en noden.


   Besluit.

   Voor de prijs van een prefab-woning of een woning in houtskeletbouw, kan je ook genieten van de vele voordelen van een traditioneel gebouwde woning. Daarmee investeer je niet alleen in een huis, maar kies je ook voor (levens)kwaliteit en waarde. Een waarde die traditioneel gebouwde woningen op de lange termijn bovendien vaak beter weten te behouden.

   ONZE MISSIE

   Ieder vogeltje bouwt zoals het is gebekt. Van diep in het riet tot hoog op de rots. Of gezellig tezamen in houtkant of heg. Altijd veilig en warm. En altijd in harmonie met buur en natuur.

    

   Zo bouwt AVL Woningbouw ook voor jou. Of beter: samen met jou. Want bouwen is een project dat we samen aanpakken. Ons vakmanschap op maat van jouw wensen en verlangens. Onze knowhow en ervaring voor een bijzondere plek voor jou en wie je dierbaar is. 

   Gezellig intiem of groot gezin, samen bouwen we jouw warm nest.
   Op maat. Prijsvast.

   Traffic sign

   Woningen

   incl. grond