WONINGEN OP MAAT

Bij ons start elk ontwerp voor een nieuwe woning met een wit blad 

AVL Woningbouw is meer dan een standaard sleutel-op-de-deurfirma.

Bij ons start elk ontwerp voor een nieuwe woning met een wit blad.
Samen bespreken we al jouw noden en wensen die we nadien in een plan op maat gieten.
Dat kan in samenspraak met je eigen architect of je kan beroep doen op onze ervaren architecten.


Zo krijg jij de woning die 100 % bij je past.

Bouwen binnen budget

Woningen op maat” is al jaren ons uitganspunt. Uiteraard hebben we, net zoals elke sleutel-op-de-deurbouwer, een reeks van typeplannen waaruit je inspiratie kan putten. Maar hét verschil maken we door die plannen enkel als aanknopingspunt te gebruiken en een unieke woning voor elke klant te ontwerpen.

En dit zonder dat het je meer kost dan een standaard projectwoning! Aangezien je zelf aangeeft wat je essentieel vindt in jouw woning, bepaal je zelf de kostprijs. Hierdoor is bouwen op maat bij AVL niet duurder dan kiezen voor een typewoning bij elke andere sleutel-op-de-deurfirma.

Wist je dat AVL zijn woningen steeds op grond in eigendom van de bouwheer zet? Je hoort het goed, op jouw eigen stukje grond, komt jouw unieke woning te staan. Toch net iets anders dan een projectwoning te kopen op een stuk bouwgrond dat het bouwbedrijf nog in portefeuille had.

Een zorgeloos bouwproces

Lijkt je onmogelijk? Niet met de aanpak van AVL Woningbouw! Wij kennen de strenge energienormen en regelgeving door en door. Hierdoor voldoet je woningontwerp vanaf het begin aan alle opgelegde eisen. Ook de afspraken tussen de aannemers onderling regelt AVL.

Wil je meer weten over onze woningen op maat? Of heb je al concrete bouwplannen, maar zoek je nog een aannemer? Dan ben je meer dan welkom in onze toonzaal in Beringen. Onze bouwadviseurs staan klaar voor alle bouwplannen in de regio Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant.

Enkele realisaties

Traffic sign

Woningen

incl. grond