OVER ONS

Wie met AVL WoninGbouw in zee gaat, kiest voor een familiebedrijf met een doorgedreven expertise en diepgewortelde passie voor bouwen.

André Poelmans richtte ‘Aannemers van Limburg’ – kortweg AVL Woningbouw – op in 1985. Daarmee wilde hij een antwoord bieden op de grote, onpersoonlijke bouwbedrijven van die tijd. Het doel? Lokale vakmensen inzetten om kwaliteitsvolle woningen te bouwen. De eenmanszaak groeide al snel uit tot een familiebedrijf en tot dé sleutel-op-de-deurfirma van Limburg.

Vandaag is bouwen een technisch huzarenstukje. Onder leiding van Johan Poelmans slaagt AVL Woningbouw erin te pionieren. Zo maakten wij van bij de start van de EPB-regelgeving voorafberekeningen van de energieprestatie en het binnenklimaat. En we bouwen sinds de start van de ventilatienorm met ventilatiesysteem D+. Om de kwaliteit te garanderen, investeren we fors in de knowhow van onze bouwkundige ingenieurs.

Een kwalitatief, warm nest bieden. Op maat. En prijsvast. Elke dag opnieuw. Dat is sinds dag één onze drijfveer. Jaarlijks bouwen we als D5-aannemer meer dan 120 woningen (90 % gezinswoningen, 10 % appartementen) volgens de traditionele, massieve bouwmethodes. Intussen hebben we de kaap van 4000 woningen al overschreden.

Onze trots? Onze lokale vakmensen. Stuk voor stuk gedreven en gemotiveerde medewerkers. Sommige zijn zelfs al van in het begin bij onze firma. Hét bewijs dat we een écht familiebedrijf zijn.

Is jouw woning ons volgende project? Spring eens binnen in onze toonzaal of maak een afspraak met één van onze bouwadviseurs.

ing. Johan Poelmans

Zaakvoerder AVL Woningbouw

  ONZE MISSIE

  Ieder vogeltje bouwt zoals het is gebekt. Van diep in het riet tot hoog op de rots. Of gezellig tezamen in houtkant of heg. Altijd veilig en warm. En altijd in harmonie met buur en natuur.

   

  Zo bouwt AVL Woningbouw ook voor jou. Of beter: samen met jou. Want bouwen is een project dat we samen aanpakken. Ons vakmanschap op maat van jouw wensen en verlangens. Onze knowhow en ervaring voor een bijzondere plek voor jou en wie je dierbaar is. 

  Gezellig intiem of groot gezin, samen bouwen we jouw warm nest.
  Op maat. Prijsvast.

  Traffic sign

  Woningen

  incl. grond