Opendeurdag 24 september

Op zondag 24 september zetten we bij AVL Woningbouw de deuren van onze toonzaal wagenwijd open. Vragen omtrent je bouwplannen, op zoek naar bouwtips of een partner voor de bouw van je woning? Bij AVL ben je aan het juiste adres!

Kies voor een zorgeloos bouwproces

Heb je plannen voor een nieuwe woning, maar ben je nog op zoek naar een geschikte bouwgrond, de juiste architect of een geschikte aannemer? Spring dan zeker eens binnen tijdens onze Opendeurdagen. Onze bouwadviseurs laten je graag kennismaken met onze sleutel-op-deuraanpak die garant staat voor een woning op maat en binnen budget. AVL Woningbouw zorgt voor een zorgeloos bouwproces, ook voor degenen die al een bouwgrond en/of woningontwerp met hun eigen architect hebben.

1.100 m² Inspiratie

Met trots kunnen we onze toonzaal de grootste permanente bouwbeurs van België noemen. Je kan er alle dagen van de week terecht om zowel ruwbouw-, als afwerkingsmaterialen te bekijken of de nieuwe technieken van dichtbij te onderzoeken. Alles staat opgesteld mét prijsvermelding. Heb je toch nog een vraag? Dan staan onze bouwadviseurs met de glimlach voor je klaar.

Nieuw inspiratieboek

Vraag tijdens onze Opendeurdagen naar ons gloednieuw inspiratieboek. Wij zetten een 50-tal woningen voor jou op een rijtje om ideeën op te doen. Ontdek welke stijl jouw het meeste aanspreekt en wat het prijskaartje is dat daaraan kan hangen. Op basis van jouw inspiratie werken we vervolgens samen jouw woning op maat uit.

Kan je er niet bij zijn tijdens onze opendeurdagen? Vraag dan jouw exemplaar online aan.

Pendelbus naar AVL-woningen

Stap in onze gratis pendelbus en ontdek hoe we bij onze woningen flexibiliteit combineren met de modernste technieken. We nemen je mee naar twee AVL-woningen: eentje in volle opbouw en onze kijkwoning die instapklaar is afgewerkt. Zo kan jij onze aanpak in realiteit bekijken.

Praktisch

Iedereen is op zondag 24 september 2017 welkom in onze toonzaal in Beringen. Die is van 10u00 tot 17u00 doorlopend geopend. We voorzien kinderanimatie en een hapje en een drankje voor elke bezoeker.