Opendeurdagen op 5 maart

Op zondag 5 maart zetten we bij AVL Woningbouw de deuren van onze toonzaal wagenwijd open. Vragen omtrent je bouwplannen, op zoek naar bouwtips of een partner voor de bouw van je woning? Bij AVL ben je aan het juiste adres!

Permanente bouwbeurs

Laat de grote bouwbeurzen met hun dure inkomtickets, de zoektocht naar een parkeerplaats en eindeloze hallen voor wat ze zijn en bezoek onze toonzaal. Met 1.100m² de grootste permanente bouwbeurs van België en een bron van inspiratie. Alle materialen, van ruwbouw over technieken tot afwerking, staan hier tentoongesteld met prijsvermelding. Spring gerust eens binnen voor een vergelijkende studie of een gesprek met één van onze bouwadviseurs.

Voor ieder wat wils

Ideeën opdoen in onze toonzaal, genieten van een hapje en een drankje, kredietadvies inwinnen van de Hypoteekwinkel, onze illusionist aan het werk zien of je kinderen zich zien uitleven met onze kinderanimatie. Tijdens onze Opendeurdagen kan het allemaal. Vertrek je naar huis? Vraag dan zeker naar ons gratis inspiratieboek zodat je thuis verder kan werken aan jouw droomhuis.

Pendelbus naar AVL-woningen

Stap in onze gratis pendelbus en ontdek hoe we bij onze woningen flexibiliteit combineren met de modernste technieken. We nemen je mee naar twee werven: eentje in volle opbouw en eentje die instapklaar is voor de toekomstige bewoners. Zo kan jij onze aanpak in realiteit bekijken.

Praktisch

Iedereen is op zondag 5 maart 2017 welkom in onze toonzaal in Beringen. Die is van 10u00 tot 17u00 doorlopend geopend. Voor elke bezoeker is er een hapje en een drankje.