Woningen op maat

Wist je dat we bij AVL Woningbouw voor elke woning beginnen met een wit blad? Jouw toekomstige woning wordt in samenspraak met jouw architect vormgegeven in een plan dat voldoet aan al jouw wensen en noden. En dit zonder dat het je meer kost dan een standaard projectwoning!

Realisaties Realisaties Realisaties

Realisaties

Een technisch perfect huis, naar wens van de klant en betaalbaar. Zo heeft AVL Woningbouw er al meer dan 3.500 op de teller staan.

Realisaties

Toonzaal

Met maar liefst 1.100 m² vormt onze toonzaal de grootste permanente bouwbeurs van België. Ontdek er alle materialen die nodig zijn bij de bouw van een woning, vergelijk prijzen of doe er inspiratie op.

Openingsuren

Ma t.e.m. vr
Za
Zo
9:00 - 12:00 en 13:00 - 18:00
10:00 - 17:00
14:00 - 17:00
Meer info
AVL Building

AVL Woningbouw

Sinds de oprichting in 1985 focust AVL (kort voor Aannemers van Limburg) zich op kwalitatieve sleutel-op-de-deurwoningen. Hiervoor doen we sinds jaar en dag een beroep op echte Limburgse stielmannen met jaren ervaring in het vak.

AVL Woningbouw

Projecten

Elk jaar realiseert AVL talrijke woonprojecten met instapklare woningen en appartementen. We zoeken telkens naar de beste locaties zodat u verzekerd bent van een aangename leefomgeving.