back to overview

Veerle

Veerle  main image

Type:

Klassieke woning - OB

Bouwlagen:

0

Oppervlakte woning:

0m2

Slaapkamers:

0

Veel werk, weinig tijd. Het is een vaak gehoord argument om een huis te laten bouwen door een steutel-op-de-deurbedrijf. Dat was voor de familie Faes-Steurs niet anders. Het nieuw samengestelde gezin voelde de bouwkriebels en ging in zee met AVL Woningbouw. Negen maanden later werd het resultaat boven de doopvont gehouden: een huis in pastoriestijl waar mama, papa, drie kids, de hond en vijf poezen thuis zijn.

“Via onze zoektocht naar bouwgrond, zijn we bij AVL terechtgekomen. Op hun website stond een stuk grond zeer aantrekkelijk geprijsd. Liefst € 32.000 goedkoper dan vergelijkbare percelen in de streek. En op de koop toe heel rustig gelegen. We hebben niet getwijfeld en hebben dan meteen besloten om alles door AVL te laten regelen”, vertelt Guy. Hilde: “Over de stijl waren we het snel eens: een huis in pastoriestijl was onze grote droom. We zijn naar een aantal huizen gaan kijken om inspiratie op te doen voor de ramen, bakstenen, dakpannen, ... Ook voor de keuken en badkamer hadden we zo onze eigen ideeën. Daarmee zijn we naar AVL gestapt. Hun architect zette onze wensen om in een schets. Precies onze smaak!”

“Heel het proces dat aan de effectieve bouw voorafging, verliep opmerkelijk vlot. Op amper twee weken was alles gekozen. Ook bij de partners van AVL kregen we zeer goed advies en een uitstekende service. Het kopje koffie bij DEA-keukens alleen al was het bezoek meer dan waard”, geeft Hilde toe. “De bouw zelf hebben we nauw opgevolgd. Bij vragen of problemen belden we de werfleider of bespraken we ze tijdens een werfvergadering. Zo hebben we bijvoorbeeld aanpassingen gedaan aan de elektriciteit. En dat was geen probleem. Op negen maanden gebeurde de oplevering: binnen de termijn, zonder het budget te overschrijden en volgens de nieuwste energienormen”, aldus Guy.

Deel deze realisatie

Of contacteer ons voor meer info

Traffic sign

Woningen

incl. grond