back to overview

Liesbet

Liesbet main image

Type:

Klassieke woning - OB

Bouwlagen:

0

Oppervlakte woning:

0m2

Slaapkamers:

0

Sober, modern, tijdloos... Dat waren de wensen van Liesbet Jacobs voor haar nieuwe huis. Daarmee ging de architect van AVL Woningbouw aan de slag. Het resultaat is een eigentijdse strakke woning met op het gelijkvloers een mooie open ruimte en aan de achterkant grote ramen die veel licht binnenlaten. Precies zoals Liesbet het zich voorstelde.

“Het was niet eenvoudig om een sleutel-op-de-deurbedrijf te vinden dat voor een alleenstaande vrouw wilde bouwen. Ik heb verschillende firma’s over de vloer gehad, maar stuk voor stuk haakten ze af. Via via ben ik dan in contact gekomen met AVL en het klikte meteen.

Tijdens het gesprek met de architect toonde ik foto’s van woningen die ik wel zag zitten. Het moest in elk geval modern, sober en tijdloos zijn. Want ik wil mijn huis binnen 20 jaar nog mooi vinden. Met dit voor ogen begon de architect te tekenen.”

Geen kopzorgen

“Eigenlijk ben ik vooral in het begin met het proces bezig geweest. Toen moest ik mijn wensen op papier zetten en materialen kiezen. Best intensief. Daarna heeft mijn vader het technische gedeelte opgevolgd. Zelf had ik er alle vertrouwen in. En terecht. De bouw is gestart in september 2007 en in juni 2008 ben ik verhuisd. Erg snel dus.

Problemen waren er niet. Ik heb enkel af en toe een aanpassing laten uitvoeren. Daarvoor kon ik terecht bij één enkel aanspreekpunt. Handig. En voor budgettaire verrassingen kwam ik ook al niet te staan. Uiteraard kosten die aanpassingen wat extra, maar dat weet je van tevoren. Elke factuur klopte tot op de cent nauwkeurig.”

Deel deze realisatie

Of contacteer ons voor meer info

Traffic sign

Woningen

incl. grond