back to overview

Filip, Jessika & dochtertje Eva

Filip, Jessika & dochtertje Eva main image

Type:

Klassieke woning - OB

Bouwlagen:

0

Oppervlakte woning:

0m2

Slaapkamers:

0

Het prille gezin Vansteenkiste - Derwael leek in eerste instantie één van die Vlaamse uitzonderingen te zullen worden op wie de bouwmicrobe geen vat had. Ze waren er vast van overtuigd dat ze hun jonge, middelbare en oude dagen zouden slijten in een aangekocht bestaand huis. En dus schuimden ze de vastgoedmarkt af. Maar bijna van de ene dag op de andere begon het ook bij hen te kriebelen. Zo veel jaar later blikken Filip, echtgenote Jessika en dochtertje Eva tevreden terug op de manier waarop AVL hun droom verwezenlijkte.

Veel landelijker dan Gingelom vind je haast niet. Wat past hier dan beter dan een romantische Engelse cottage met een klassieke uitstraling? Dat idee werd versterkt door de aanplanting en de keuze van het terrasmeubilair. Binnen straalt alles gezelligheid uit: de meubels en stoffering in de woonkamer, de prachtige vloer in de ruime keuken, de lichte badkamer... alles lijkt recht uit één van de betere Britse interieurmagazines te komen. Nochtans kwamen de betere ideeën van de bouwheren zelf. Het kijkwoningenboek van AVL fungeerde enkel als leidraad.

“De plannen van AVL zijn wel doordacht. Je kunt de architecten op geen enkel verloren hoekje betrappen. Iedere vierkante meter werd perfect benut, zodat het vooral een erg praktisch huis geworden is. Dat is trouwens lang niet de enige reden waarom we opnieuw voor dezelfde bouwfirma zullen kiezen als we deze woning op één of andere manier ontgroeid zijn.”

Deel deze realisatie

Of contacteer ons voor meer info

Traffic sign

Woningen

incl. grond