back to overview

Daan & Janou

Daan & Janou main image

Type:

Moderne woning met plat dak - OB

Bouwlagen:

2

Oppervlakte woning:

0m2

Slaapkamers:

3

"ons eerste huis"

Ons avontuur begon in 2020 

Na het eerste telefonische contact konden wij al snel terecht voor een oriëntatiegesprek.

Bij aankomst in de showroom werden we warm ontvangen door Jan. Hij heeft ons uitgebreid en kundig uitleg gegeven hoe het proces in zijn werk zou gaan. De gesprekken met Jan zijn naar onze mening zeer goed en vertrouwd verlopen, dit gaf voor ons de doorslag om ons huis te realiseren in samenwerking met AVL woningbouw.

 

Tijdens de afspraken met Rudi van 2A Architecten hebben wij op papier samen ons huis vorm gegeven. Door de kundigheid van Rudi en Jan werden de tekeningen nog mooier en specialer dan wij in gedachte hadden.

 

Vervolgens ging een zeer leuke periode van start, er moesten een heel aantal keuzes gemaakt worden met betrekking tot de bouw van ons droomhuis (kozijnen, deuren, badkamer, keuken, vloerwerken, etc..). Dankzij de uitgebreide toonzaal van AVL, konden we tijdens de eerste gesprekken al veel ideeën op doen. Ook het gesprek over de binnenafwerking met Elke is zeer vlot verlopen.

Na de start van onze bouw is alles zeer goed verlopen, fijne opvolging door werfleider Tim Verslegers. Iedereen die heeft meegewerkt aan de bouw van ons huis was even vriendelijk en kundig. Ook hadden we een hele fijne metselploeg (Rudi, Gerry en Yavous), zij hielden ons heel goed op de hoogte van de ontwikkelingen en stuurden ons geregeld foto’s voor ons fotoalbum.

 

Tijdens de afwerking werd ook alles op elkaar afgestemd en liep alles volgens planning. Wij hadden ervoor gekozen om de vloerwerken zelf uit te voeren, dit was geen probleem voor AVL.

 

Wij hebben de samenwerking met AVL woningbouw als zeer prettig ervaren en zullen bij een volgend project zeker weer terugkomen.

 

We willen daarom ook het gehele team van AVL woningbouw bedanken voor de fijne samenwerking en de realisatie van ons droomhuis!

  

 Gr Daan & Janou

heb jij bouwplannen?

Spring eens binnen in onze toonzaal of contacteer ons via 011 450 280.

Deel deze realisatie

Of contacteer ons voor meer info

Traffic sign

Woningen

incl. grond