Project Beverlo, Beringen

Nachtzwaluw te Beringen

nog 1 warm nest beschikbaar - 1 open bebouwing

Project Brochure - Nachtzwaluw te Beringen

Laat hier je contactgegevens achter en de projectbrochure wordt automatisch gedownload.

Ter bescherming van uw persoonsgegevens maakt Browsbox gebruik van de reCAPTCHA-technologie van Google. Het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn daarop van toepassing.
mijnsite Beringen

— BERINGEN

De stad Beringen telt ruim 46.000 inwoners en is na Hasselt en Genk de grootste gemeente in de provincie Limburg. Bijna acht op de tien Beringenaren wonen graag in hun stad en zijn tevreden over de buurt waarin ze leven.

Dat geldt ook voor de algemene tevredenheid over hun gemeente, waarbij Beringen met een ruime zeven op tien hoger scoort dan het Limburgse gemiddelde. 

Haast elke Beringenaar woont op wandelafstand van het groen. Dat is niet verwonderlijk, want een kleine helft van het Beringse grondgebied bestaat uit natuur, bos en parken. Je mag deze Limburgse mijnstad dus gerust een groene gemeente noemen.

verkavelingsplan Nachtzwaluw, Beverlo

EEN RUSTIGE BUURT TUSSEN DE HEIDE EN HET BOS VAN BEVERLO.


De naam Beverlo betekent trouwens ‘op zandgrond gelegen bos met bevers’. Zowel ten westen als ten oosten van de wijk vind je prachtige natuurreservaten, het Vijvergebied Geneberg en de Vallei van de Zwarte Beek.

De regio is heel goed ontsloten, waardoor je vlot op de plek van je bestemming komt. Het aanbod aan openbaar vervoer is uitgebreid. 

Zowel Beverlo als Beringen-Centrum hebben een eigen treinstation. Er rijden twaalf buslijnen door de stad. Beringen heeft een uitstekende toegang tot de autosnelweg E313.

Vanaf je woning ben je in minder dan tien minuten aan afrit 26 Paal Beringen en afrit 25a Tessenderlo. Jouw garantie op een goede verbinding met belangrijke steden als Antwerpen, Luik, Brussel, Leuven, Aken, Maastricht en Eindhoven. Beverlo combineert een goede bereikbaarheid met een aangename woon- en leefomgeving waar je helemaal op adem komt.

BESCHIKBAARHEID

Type 1 UITVERKOCHT lot 6 + 7 + 11 
Type 2 UITVERKOCHT lot 4 + 5 + 8 + 9 + 10 + 12 + 13 

Type 3:Verkocht Lot 3 + 14 + 2

Beschikbaar: lot 1

Woonproject Nachtzwaluw - Beringen - Type 3

— AFWERKING

AVL Woningbouw staat erom bekend zijn woonprojecten altijd met de grootste zorg af te werken. Voor jouw maximaal comfort zijn alle woningen in De Nachtzwaluw dan ook voorzien van een hoogwaardige akoestische isolatie, onderhoudsvriendelijke afwerkings - materialen en de meest duurzame, energie - zuinige technieken.

De afwerking gebeurt volledig volgens jouw persoonlijke voorkeuren. Je persoonlijke bouwadviseur begeleidt je daarin van a tot z. Hun doordachte architectuur combineert een praktische indeling met een heel hoge energie-efficiëntie. Lees: een lagere energiefactuur.

Deel dit project

Woningen

 • Nachtzwaluw - Type 3 (kaleien)
  EPB: A

  Nachtzwaluw - Type 3 (kaleien)

  Open bebouwing
  157m2
  3
  3
 • Nachtzwaluw - Type 3 (oudkempisch)
  EPB: A

  Nachtzwaluw - Type 3 (oudkempisch)

  Open bebouwing
  157m2
  3
  3