13 luxe appartementen tussen stad en bos

De Rietgors te Hasselt

Nog 1 penthouse beschikbaar

Project Brochure - De Rietgors te Hasselt

Laat hier je contactgegevens achter en de projectbrochure wordt automatisch gedownload.

Ter bescherming van uw persoonsgegevens maakt Browsbox gebruik van de reCAPTCHA-technologie van Google. Het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn daarop van toepassing.

Het project is gelegen aan de Genkersteenweg. Deze link geeft een direct zicht op de locatie via Google Streetview.

NOG 1 PENTHOUSE BESCHIKBAAR
Betaal pas op de dag van verhuis, zonder enig voorschot

PRAKTISCHE INDELING
AUTHENTIEKE UITSTRALING

De Rietgors, dat zijn 12 appartementen en een penthouse met een bewoonbare oppervlakte die varieert van 84,49 m2 tot 94,93 m2. Hun doordachte architectuur combineert een praktische indeling met een authentieke uitstraling. Daar bovenop zorgt veel licht in de dagvertrekken voor een aangenaam groot ruimtegevoel. En op de westelijk gerichte terrassen is het genieten tot het laatste streepje avondzon.

Voor jouw maximaal comfort zijn alle appartementen in De Rietgors voorzien van een hoogwaardige akoestische isolatie, onderhoudsvriendelijke afwerkingsmaterialen en de meest duurzame, energiezuinige technieken. Je wagen staat veilig in de ruime parkeerkelder.

De afwerking van jouw appartement gebeurt volledig volgens jouw persoonlijke voorkeuren. 

Met de fiets ben je vanuit De Rietgors in minder dan 15 minuutjes in het levendige hart van Hasselt. En in de andere richting sta je al even snel in het bos. Daarmee liggen werk, cultuur en shopping aan je voordeur en vormen het groen en de vijverpracht van Bokrijk je achtertuin. Wat wil je nog meer?

Deel dit project

Woningen

 • Penthouse De Rietgors
  EPB: A

  Penthouse De Rietgors

  Appartement
  94.93m2
  2
  1
Traffic sign

Projectgronden
gezocht