Woonproject "De Nachtzwaluw" te Beringen –

In het gezellige dorp Beverlo, deelgemeente van de stad Beringen, bouwt AVL ter hoogte van de Wystekkenstraat het woonproject Nachtzwaluw waarbij de 14 nieuwe warme nesten zich situeren tussen heide en bos.

De verkaveling Nachtzwaluw heeft zijn naam te danken aan de vogel die wel eens gespot wordt op het Kamp van Beverlo. De paternoster die de vogel met zich meedraagt in onze brochure zorgt voor een knipoog nar de nieuwe straat die gedoopt zal worden tot de 'Zusters van Mariastraat'.

Afwerking

Voor de afwerking van jouw droomwoning doet AVL Woningbouw een beroep op de betrouwbaarste partners. Zo garanderen we je zowel binnen als buiten een perfect resultaat. En zo maken we van jouw warm nest in De Nachtzwaluw een plek waar je iedere dag opnieuw graag thuiskomt. En waar het een plezier is om vrienden te ontvangen.

Uiteraard krijg je ruime inspraak in de afwerking van jouw woning. Het lastenboek voorziet sowieso in het gebruik van degelijke en duurzame materialen die aansluiten bij jouw persoonlijke smaak en die passen in de totale architectuur. Maar de finale beslissing, die ligt bij jou.

Jouw persoonlijke bouwadviseur begeleidt je vakkundig bij het kiezen van vloeren, wandtegels, schrijnwerk, keuken en badkamer en maakt duidelijke afspraken over leveringstermijnen en plaatsing.

Beschikbaarheid

De verkoop start met lot 6 tot en met lot 9. 

  • Type woning 1: lot 6 en 7
  • Type woning 2: lot 8 en 9 REEDS VERKOCHT

> Download de brochure hiernaast voor de weergave van de type woningen alsook de plaats van de loten.

Nog 14 warme nesten beschikbaar, waarvan 4 open bebouwingen en 10 halfopen bebouwingen.

Reeds verkocht: Lot 8 + 9

Heeft u vragen over dit project? Stel uw vraag via onderstaand contactformulier of bel naar 011 450 280.

Ja Nee

* = verplicht veld

close

Laat je gegevens achter En je kan onmiddellijk downloaden.


Ja Nee

* = verplicht veld