Een sleutel-op-de-deur-woning in Limburg

Maak nu samen met AVL Woningbouw werk van jouw droomwoning. Als specialist op het vlak van sleutel-op-de-deur-woningen realiseren we jouw bouwdromen zonder zorgen.

Limburg, Antwerpen of Vlaams-Brabant

Bezit je al een mooi stukje bouwgrond op de buiten? Of ben je net op zoek naar een karaktervolle stadswoning? Platteland of stadskern, wij helpen je graag zoeken.

AVL woningbouw bouwt trouwens niet alleen in Limburg. Sinds enkele jaren leveren wij jouw woning ook sleutelklaar op in Antwerpen en Vlaams-Brabant.

Sleutel-op-de-deur bouwen, hoe werkt dat?

Eigenlijk is het heel eenvoudig: samen met onze adviseurs en architecten bepaal jij hoe jouw droomwoning eruit moet zien. En zodra we het eens zijn over het plan, gaan wij aan de slag. AVL Woningbouw coördineert het hele bouwproject voor jou. Van tijdige levering van bouwmaterialen tot het aansturen en controleren van de aannemers. Zo heb je geen enkele zorg en krijg je op de afgesproken opleveringsdatum de sleutel van jouw nieuwe thuis.

Ook de prijs van jouw sleutel-op-de-deur-woning bepaal je zelf. Daarbij kan je rekenen op de vakkundige begeleiding van onze adviseurs. Wij zorgen er in ieder geval ook voor dat jouw woning voldoet aan alle energienormen.

Nood aan inspiratie?

Download dan gratis ons inspiratieboek. Daarin vind je gegarandeerd een type woning in jouw stijl. Van daaruit vertrekken we met het ontwerpen van jouw persoonlijke droomwoonst. Want elk sleutel-op-de-deur-project van AVL Woningbouw is uniek. Doe dus gerust originele ideeën op in onze brochures en realisaties. En bepaal vervolgens zelf hoe jouw nieuwbouw er moet uitzien.

Een sleutel-op-de-deur-woning in Limburg