Opendeurdag zondag 30 september

De ‘grote vakantie’ zit er alweer op. Hoog tijd dus om je bouwplannen opnieuw boven te halen. Dan beleef je de volgende zonnige zomer in je eigen nieuwe nestje. Gezellig ingericht, klaar om vrienden en familie te ontvangen.

Maar eerst nodigen wij jou uit in onze unieke toonzaal

Met zijn 1.100 m2 is onze toonzaal de grootste permanente bouwbeurs van België. Je kunt er altijd terecht, kunt er alles bekijken en betasten en krijgt er professionele info. Net zo goed over ruwbouw- en afwerkingsmaterialen als over de modernste technieken voor je nieuwe woning. Of kom jij er gewoon even wegdromen in je toekomstige keuken? De belangrijkste merken in de sector zijn permanent vertegenwoordigd bij AVL Woningbouw.

Bezoek gratis de AVL-opendeurdag

Op zondag 30 september begeleiden onze bouwadviseurs je vakkundig doorheen je wildste bouwdromen. Van 10.00 tot 17.00 uur geven ze je een sluitend antwoord op al je vragen en trakteren ze je graag op een hapje en een drankje. Parkeren (voor de deur) en inkom zijn gratis.

Gratis pendelbus naar twee AVL-woningen

Je overtuigen van ons vakmanschap? Dat doen we het liefst door het je te tonen. Spring tijdens de opendeurdag daarom gerust op onze gratis pendelbus en bezoek twee bijna opgeleverde huizen te Paal en Schaffen-Diest. 

Voeg dit event toe aan je online kalender

Tot dan? >> Volg ons ook via Facebook