OPENDEURDAG

Bezoek onze unieke toonzaal op zondag 11 maart

Op zondag 11 maart zetten we de deuren van onze unieke toonzaal weer wagenwijd voor je open. Van 10.00 tot 17.00 beantwoorden onze bouwadviseurs met plezier alle vragen over je bouwplannen en geven ze je vrijblijvend tips en advies. 

Kies voor een zorgeloos bouwproces

Heb je plannen voor een nieuwe woning, maar ben je nog op zoek naar een geschikte bouwgrond, de juiste architect of de beste aannemer? Spring dan zeker eens binnen tijdens onze opendeurdag. Onze bouwadviseurs vertellen je graag waarom onze sleutel-op-de-deuraanpak garant staat voor een woning op maat én binnen budget. En ook als je al over een bouwgrond beschikt of een plan hebt van je eigen architect, zorgt AVL Woningbouw voor een zorgeloos bouwproces.

1.100 m² permanente bouwbeurs

Bezoekers omschrijven onze toonzaal wel eens als de grootste permanente bouwbeurs van België. En wie zijn wij om hen ongelijk te geven? Je kunt er altijd terecht, kunt er alles bekijken en betasten en krijgt er professionele info. Net zo goed over ruwbouw- en afwerkingsmaterialen als over de modernste technieken voor je nieuwe woning. Maar je kan er ook gewoon even komen wegdromen in je toekomstige keuken. Alle opstellingen vermelden duidelijke prijzen. En heb je vragen? Dan staan onze bouwadviseurs met de glimlach voor je klaar. 

Groot inspiratieboek

In ons groot inspiratieboek vind je een 50-tal woningen. Zo ontdek je al snel welke stijl jou het meest aanspreekt en welk budget daar tegenover staat. In combinatie met jouw persoonlijke ideeën en verwachtingen werken we op basis daarvan samen jouw woning op maat uit.

Kan je er niet bij zijn op onze opendeurdag? Vraag dan jouw exemplaar online aan.

Gratis pendelbus naar onze kijkwoningen

Je overtuigen van ons vakmanschap? Dat doen we het liefst door het je te tonen. Spring tijdens de opendeurdag dus gerust op onze gratis pendelbus en bezoek twee van onze kijkwoningen. Ontdek er hoe we flexibiliteit combineren met de modernste technieken en overtuig jezelf van het resultaat van onze aanpak.

Praktisch

Waar
AVL Woningbouw, Lochtemanweg 6, 3580 Beringen

Wanneer
Zondag 11 maart 2018, doorlopend van 10 tot 17 uur

Inbegrepen
Gratis parkeren en gratis inkom

Gratis extra’s
Kinderanimatie, een hapje en een drankje voor elke bezoeker en een goodiebag vol nuttige info