Woning in de kijker - september

Inspiratie opdoen om daarna jouw eigen woning vanaf een wit blad ontwerpen: dat is ons doel! Om de paar maanden zetten we dan ook een woning in de kijker met de reële kostprijs erbij. Zo kan je onze verschillende bouwstijlen en opties ontdekken.

Deze keer hebben we halfopen bebouwing in de aanbieding. Een strak gevelaanzicht verkregen door het rechtlijnige buitenschrijnwerk, een lichtgrijze gevel en een contrasterend donker pannendak geven de woning een moderne uitstraling. Qua indeling mag je je aan drie slaapkamers, een open leef- eet en keukenruimte en een berging verwachten.

Het kostenplaatje?

Ben je al in het bezit van een bouwgrond en houd je je aan ons standaard lastenboek, dan betaal je € 154 508,34 voor deze woning. Deze prijs is exclusief btw, veiligheidscoördinatie en architectenkosten. Deze laatste post kan wegvallen als je al een woningplan hebt uitgewerkt met je eigen architect.

Lijkt deze prijs je onmogelijk? Niet bij AVL Woningbouw. Onze aanpak is erop gericht om iedereen op maat te laten bouwen binnen zijn budget. Met andere woorden: jij geeft aan wat essentieel is aan jouw woning. Daarvoor kan je kiezen uit ons uitgebreid keuzepalet van gevelstenen, dakpannen, vloeren en andere materialen. Deze zitten in onze standaard aanpak en worden steeds zonder meerkost aangeboden. Zie je toch liever een specifiek type gevelsteen, wil je absoluut aluminium ramen of verkies je een granieten keukenblad. Dat kan, maar daar hangt een extra prijskaartje aan.

Spreekt deze woning jou aan of heb je al een plan uitgewerkt met je architect, maar zoek je nog een aannemer voor de bouw van je woning? Spring dan zeker eens even binnen in onze toonzaal of maak een afspraak met één van onze bouwadviseurs.

Contacteer ons