Woning in de kijker - mei

Inspiratie opdoen om daarna jouw eigen woning vanaf een wit blad ontwerpen: dat is ons doel! Om de paar maanden zetten we dan ook een woning in de kijker met de reële kostprijs erbij. Zo kan je onze verschillende bouwstijlen en opties ontdekken.

Deze moderne woning is onze inspiratiebron voor de komende maanden. Het niveauverschil bij de garage en de hoek in de bovengevel geven de woning volume en vermijden dat het één rechthoekige blok wordt. De achterzijde bevat grotere raampartijen terwijl aan de straatzijde voor kleinere ramen werd gekozen voor extra privacy.

Wat betreft de indeling is er een ruime living die overloopt in de eetruimte en keuken. Een ruime berging, garage, inkomhal en toilet zijn de overige kamers op de gelijkvloers. Boven zijn er drie slaapkamers en een badkamer met apart toilet. De plannen kan je hiernaast bekijken.

Het kostenplaatje?

Ben je al in het bezit van een bouwgrond en houd je je aan ons standaard lastenboek, dan betaal je € 192,693,15 voor deze woning. Deze prijs is exclusief btw, veiligheidscoördinatie en architectenkosten. Deze laatste post kan wegvallen als je al een woningplan hebt uitgewerkt met je eigen architect.

Lijkt deze prijs je onmogelijk? Niet bij AVL Woningbouw. Onze aanpak is erop gericht om iedereen op maat te laten bouwen binnen zijn budget. Met andere woorden: jij geeft aan wat essentieel is aan jouw woning. Daarvoor kan je kiezen uit ons uitgebreid keuzepalet van gevelstenen, dakpannen, vloeren en andere materialen. Deze zitten in onze standaard aanpak en worden steeds zonder meerkost aangeboden. Zie je toch liever een specifiek type gevelsteen, wil je absoluut aluminium ramen of verkies je een granieten keukenblad. Dat kan, maar daar hangt een extra prijskaartje aan.

Spreekt deze woning jou aan of heb je al een plan uitgewerkt met je architect, maar zoek je nog een aannemer voor de bouw van je woning? Spring dan zeker eens even binnen in onze toonzaal of maak een afspraak met één van onze bouwadviseurs.

Contacteer ons