Nationale Open Wervendag op 7 mei

Voor de elfde keer wordt door de Confederatie Bouw de Open Wervendag georganiseerd. Met enkele van hun projecten kunnen bouwbedrijven op deze dag hun vakmanschap in de kijker zetten. En die opportuniteit laten we bij AVL Woningbouw niet aan ons voorbij gaan.

Speciaal voor u selecteerden we drie woningen in opbouw die stuk voor stuk getuigen van onze kwalitatieve aanpak. In Langdorp kan je de woning van Bart & Stefanie bezoeken. Een moderne woning met grote ramen aan de achterzijde en een combinatie van strak wit pleisterwerk met warm hout.

Jordy en Anke bouwen in Herenthout. Hun halfopen bebouwing heeft dankzij de opengewerkte benedenverdieping een zeer groot ruimtegevoel.  De glazen achtermuur zorgt voor maximale lichtinval terwijl de hoger geplaatste ramen aan de voorzijde de nodige privacy garanderen. Er is ook een zeer grote zolderruimte met perspectief op een uitbreiding in de toekomst.

Fan van de pastorijstijl? Dan kan je in Vosselaar de woning van Edwin en Ann gaan bekijken. De aangebouwde garage geeft de woning net dat tikkeltje extra. Niet alleen om bij regenweer droog je woning binnen te stappen vanuit de wagen, maar ook door de extra ruimte die ze daarmee creëren voor de badkamer en een groot zonneterras boven.

Is jouw interesse gewekt?

Bezoek dan zeker één van deze woningen tijdens Open Wervendag. Dat kan tussen 10.00 en 17.00 uur. Hierbij alle adressen:

  • De woning van Bart & Stefanie: Testeltsesteenweg 299, 3201 Langdorp.
  • De woning van Jordy & Anke: Hooghuis 33, 2270 Herenthout.
  • De woning van Edwin & Ann: Hommelweg 8, 2350 Vosselaar.

Wil je liever meteen een gesprek met één van onze bouwadviseur? Contacteer ons dan hier.