Bezoek ons tijdens Nieuwbouwzondag

Op zondag 26 maart vindt Nieuwbouwzondag voor de zevende keer plaats. Het moment waarop mensen met een bouwproject in de pijpleiding of mensen op zoek naar een nieuwbouwwoning een bezoekje kunnen brengen aan kijkwoningen, verkavelingen, modelappartementen of toonzalen van verschillende bouwbedrijven.

Ook tijdens deze editie zet AVL Woningbouw de deuren van haar kijkwoning in Beverlo voor potentiële bouwers wagenwijd open. Deze pastorijwoning werd gezet in een project van AVL met 21 woningen. In al deze woningen en dus ook de kijkwoningen zorgen moderne technieken, zorgvuldig gekozen isolatiematerialen en een ventilatiesysteem D+ voor bijzonder lage energiekosten.

Wat kan je nog meer verwachten? Een ruime inkomhal, een sfeervolle woonkamer met veel lichtinval, een open keuken en een berging op de benedenverdieping. Boven kan je een kijkje nemen in drie slaapkamers en een ruime badkamer. De zolderverdieping kent momenteel nog geen invulling, maar biedt wel talloze mogelijkheden om later uit te breiden.

Waar moet ik zijn?

Bivakstraat 40 | 3581 Beverlo

Zoek je liever een afgewerkte woning of appartement? Neem dan zeker eens een kijkje in ons aanbod.