Jouw woning tegen een voordelige rente

De Financieel Economische Tijd schreef onlangs “De rentes van woonkredieten gaan terug de hoogte in!”. Niet het nieuws dat je wil horen als je midden het financieel denk- en puzzelwerk zit om jouw droomwoning te kopen of bouwen. AVL Woningbouw bekijkt wanneer je best stopt met denken en de stap tot bouwen zet.  

Beslis wat je betaalt

Na de aankoop of bouw van je woning gaat er waarschijnlijk jarenlang maandelijks een bedrag van je rekening. Gelukkig beslis jij mee hoeveel! Wat ligt in jouw handen? De kostprijs van je woning, maar ook de lening hiervoor en de rente die je daarbij betaalt. Die laatste was jarenlang erg laag, maar politieke onzekerheid in de wereld zorgt voor onrust…

Rentes de hoogte in

En daar voelen we de bui al hangen. De rentes gaan stilletjes aan omhoog en voor je het weet zijn de goedkope leningen geschiedenis. Peter Vanden Houte, hoofdeconoom van ING, kondigt in De Tijd aan dat hij een verdere stijging verwacht: "Het dieptepunt ligt achter ons, de bocht naar hogere tarieven is ingezet.”

Gouden raad van AVL

Een woning op de planning? Dan is nu hét moment om nog te genieten van een lage rente. Kan je bepaalde knopen niet goed doorhakken? Kom dan zeker eens langs in onze toonzaal voor een gesprek met één van onze bouwadviseurs en laat je overtuigen van onze unieke sleutel-op-de-deurformule met een woning volledig ontworpen op maat van jouw wensen én budget. 

Grijp dit rentevoordelige moment en start vandaag met de bouw van jouw droomwoning. Bel gerust naar 011 450 280 of mail naar info@avlwoningbouw.be.