Bezoek onze toonzaal tijdens de eindejaarsperiode!

Terwijl de bouwsector van zijn collectieve winterslaap geniet, blijft AVL Woningbouw gewoon open. Heb je bouwplannen of wil je inspiratie opdoen voor een toekomstig bouwproject: bezoek dan zeker onze toonzaal.

Met maar liefst 1.100 m² is onze toonzaal de grootste permanente bouwbeurs van België. Alle bouwmaterialen van dakpannen en bakstenen over keukens en binnendeuren tot en met boilers en warmtepompen staan uitgestald met alle prijsgegevens. Kom dus zeker eens langs om prijzen te vergelijken of een kijkje te nemen. Heb je vragen? Dan staan onze bouwadviseurs voor je klaar.

Extra voordeel met onze kerstactie

Van 7 december 2016 tot 6 januari 2017 loopt bovendien een uitzonderlijke kerstactie. Wie in deze periode voor AVL Woningbouw kiest, krijgt een keuken ter waarde van € 6500 cadeau! Een extra reden om tijdens de feestdagen eens langs te komen.

Openingsuren eindejaarsperiode

Op 24, 25 en 26 december en 1 en 2 januari is onze toonzaal gesloten. Van 27 tot en met 30 december en 3 tot en met 6 januari zijn we doorlopend open van 10.00 tot 17.00 uur. Vanaf 7  januari gelden opnieuw onze normale openingsuren.

Vragen over onze toonzaal of onze kerstactie? Neem contact met ons op via 011 450 280 of stuur een mailtje naar info@avlwoningbouw.be.

Het AVL-team wenst je alvast prettige feestdagen en een spetterend 2017 toe!