Een voorsmaakje van bouwen met AVL Woningbouw.

Laat je inspireren in onze kijkwoningen

Droom je van een eigen warm nest?

Van een veilige plek op maat van je noden, helemaal in harmonie met buur en natuur? Dan heb je een ervaren metgezel nodig. Een betrouwbare bouwpartner met ervaring en een fikse portie knowhow.

Vooraleer je met ons in zee gaat, wil je een voorsmaakje. Dat begrijpen we. Daarom nodigen we je graag uit om een van onze kijkwoningen te bezoeken. Zo krijg je meteen een idee van onze afwerkingsgraad, de duurzame materialen, het doordachte ruimtegebruik, ons oog voor detail …

Maak een afspraak!

Je vindt onze kijkwoningen op minder dan tien minuten rijden van onze showroom. Onze bouwadviseur begeleidt je met plezier. Hij geeft uitleg over het ontwerp, de gekozen materialen, de mogelijkheden … en maakt tijd om al je vragen uitvoerig te beantwoorden.

KIJKWONING BEVERLO

Deze halfopen gezinswoning in een eenvoudige pastorijstijl weet zich te onderscheiden met zijn comfortabele indeling. Een grote open leefruimte omvat keuken, eet- en zithoek.

Verder vind je beneden een apart toilet en een berging die via een zijdeur gemakkelijk te betreden zijn.

Via de schuifdeur heb je rechtstreeks toegang tot het terras en de ruime tuin.

Op de bovenverdieping zijn drie slaapkamers en een gezinsvriendelijke badkamer met bad en inloopdouche. Het zadeldak creëert een grote zolderruimte die nog perspectieven op uitbreiding biedt.

Bivakstraat 40
3581 Beverlo (Beringen)

& bekijk het volledig vernieuwd interieur


KIJKWONING HAM

Strak en modern zijn woorden die deze kijkwoning typeren. Lange verticale raampartijen en een donkerkleurige uitbouw geven een hoogtegevoel en een speelsere uitstraling.

Via de voordeur kom je in een lichte keuken- en eetruime met uitzicht op de tuin en een gezellige living aan de voorzijde. Een berging met toegang langs de keuken en een apart toilet vervolledigen de benedenruimte.

Een ruime slaapkamer met dressing, twee kleinere slaapkamers, een apart toilet en een badkamer met bad en inloopdouche staan boven op je te wachten.

Staatsbaan 61a
3945 Ham