25 Sep

Opendeur Verkaveling Nachtzwaluw 25/09

EEN RUSTIGE BUURT TUSSEN DE HEIDE EN HET BOS VAN BEVERLO

nog 3 van de 14 warme nesten beschikbaar

Wanneer en hoelaat?

Zondag 25 september van 12u tot 17u 

Waar?

Zusters van Mariastraat, ter hoogte van de Wystekkenstraat te Beringen

Wat te bezichtigen?

Lot 8 en 9 worden opengesteld voor het grote publiek.

De showroom van AVL Woningbouw (Lochtemanweg 6, Beringen) zal ook geopend zijn van 12u tot 17u.

Moet ik een afspraak maken?

Neen, een afspraak maken is niet nodig. 
De verkaveling alsook de showroom kan vrij bezocht worden tussen 12u en 17u.

Beverlo

De naam Beverlo betekent trouwens ‘op zandgrond gelegen bos met bevers’. Zowel ten westen als ten oosten van de wijk vind je prachtige natuurreservaten, het Vijvergebied Geneberg en de Vallei van de Zwarte Beek.

De regio is heel goed ontsloten, waardoor je vlot op de plek van je bestemming komt. Het aanbod aan openbaar vervoer is uitgebreid. 

Bereikbaarheid

Zowel Beverlo als Beringen-Centrum hebben een eigen treinstation. Er rijden twaalf buslijnen door de stad. Beringen heeft een uitstekende toegang tot de autosnelweg E313.

Vanaf je woning ben je in minder dan tien minuten aan afrit 26 Paal Beringen en afrit 25a Tessenderlo. Jouw garantie op een goede verbinding met belangrijke steden als Antwerpen, Luik, Brussel, Leuven, Aken, Maastricht en Eindhoven. Beverlo combineert een goede bereikbaarheid met een aangename woon- en leefomgeving waar je helemaal op adem komt.

Afwerking

Voor jouw maximaal comfort zijn alle woningen in De Nachtzwaluw voorzien van een hoogwaardige akoestische isolatie, onderhoudsvriendelijke afwerkings - materialen en de meest duurzame, energie - zuinige technieken.

De afwerking gebeurt volledig volgens jouw persoonlijke voorkeuren. Je persoonlijke bouwadviseur begeleidt je daarin van a tot z. De bewoonbare oppervlakte van De Nachtzwaluw-woningen varieert van 84,49 m2 tot 94,93 m2 . Hun doordachte architectuur combineert een praktische indeling met een heel hoge energie-efficiëntie. Lees: een lagere energiefactuur.

Verkaveling Nachtzwaluw AVL Woningbouw

Beschikbare loten: Lot 1 + lot 2 + lot 14

meer info gewenst?

Je kan ons contacteren door een mail te sturen naar info@avlwoningbouw.be, het formulier op de contactpagina in te vullen

of te telefoneren naar 011 450 280.

Tijdens de opendeurdag staan onze bouwadviseurs ook klaar om al jullie
vragen te beantwoorden.

Traffic sign

Projectgronden
gezocht