24 Okt
24 Okt

Nieuwbouwzondag 24 oktober 2021

Nieuw bouwen op zondag 24 oktober 2021
èn dat nog steeds helemaal coronaproof!

Deze keer stellen we 4 van onze nieuwbouwwoningen voor te Zoutleeuw, Stokrooie, Tienen en Ham.

Moet ik een afspraak maken? Een afspraak maken is aangeraden, maar vrije bezoeken zijn ook terug mogelijk.

Benieuwd naar onze aanpak? Spring dan gerust binnen tussen 10u en 17u.

>> Meer info over de deelnemende woningen & een afspraak maken doe je hier. <<

TIP :: Zet je alvast op aanwezig/geïnteresseerd & ontvang meldingen bij de nieuwste info en updates!

Als countdown stellen we elke week een nieuw deelnemend warm nest voor.

Tot dan?

Sleutel-op-de-deur kan toch maatwerk zijn!

AVL Woningbouw: een warm nest, op maat en prijsvast!

Het lijkt bijna te mooi om waar te zijn: je eigen gezinswoning of appartement helemaal klaar en netjes afgewerkt. En toch op maat van jouw wensen. En ook nog eens binnen je budget! Kan dat? Bij AVL Woningbouw kan dat zeker. Ze presenteren op Nieuwbouwzondag enkele moderne woningen en een appartement. Bouwadviseurs geven een deskundig antwoord op al je vragen. Snel zijn is hier wel de boodschap!

BEN of Bijna Energie Neutraal

Alle woningen en appartementen van AVL Woningbouw zijn helemaal BEN of Bijna Energie Neutraal. Dat betekent dat je maar weinig energie nodig hebt en dat een deel van die energie uit hernieuwbare bronnen komt. Zo wordt de elektriciteit in de appartementen voor een deel opgewekt met fotovoltaïsche zonnepanelen.  Een verhoogd en zuinig wooncomfort, korting op onroerende voorheffing en gunstige kredietvoorwaarden zijn de voordelen van BEN-woningen.

moderne gezinswoning plat dak zoutleeuw

zoutleeuw

Moderne gezinswoning in open bebouwing

Ook deze woning heeft alles (en méér) dan je denkt. Mooi afgewerkt, sleutel-op-de-deur en toch maatwerk. Dit is een duurzaam, energiezuinig en warm nest op maat! Bouwadviseur Carine is er op Nieuwbouwzondag met deskundige uitleg bij dit schitterende project.

Dungelstraat 82a in Zoutleeuw.

eigentijdse gezinswoning te stokrooie

stokrooie

Eigentijdse gezinswoning

Ook deze gezinswoning in open bebouwing beantwoordt helemaal aan het hoge niveau van AVL Woningbouw. Dit project is volledig afgewerkt. Bouwadviseur Luc geeft je graag uitleg en antwoord op je vragen. Zonde om die kans te laten liggen!

Kuilbergstraat 17 in Stokrooie

gezinswoning in halfopen bebouwing te tienen

tienen

Gezinswoning in half open bebouwing

Ook deze woning is een aantrekkelijk visitekaartje van de hele knowhow en filosofie van AVL Woningbouw: topkwaliteit van ervaren bouwers die weten wat jouw verlangens en wensen zijn. Bouwadviseur Kristel leidt je graag rond in deze charmante woning!

Kumtichstraat 314 Tienen

Ham - Residentie Vinkenhof

Ham

Residentie Vinkenhofvinken

Het betreft hier een prachtig nieuwbouwproject mooi gelegen tussen Ham en het centrum van Tessenderlo. Ga gerust een kijkje nemen en laat je overtuigen van de prachtige ligging en de voordelen van BEN.

Staatsbaan 116 – 118 in Ham. Snel zijn is de boodschap want in Residentie Vinkenhof is er (nog maar) 1 woning en 1 appartement te koop!

AVL Woningbouw: het verschil zit in de aanpak!

AVL Woningbouw heeft 35 jaar ervaring, goed voor 4000 afgewerkte woningen. Bij AVL Woningbouw worden vakmanschap en ervaring gekoppeld aan de wensen van elke klant. AVL Woningbouw maakt een erezaak van topkwaliteit en prijsvaste projecten. Het hele traject lang heb je één vast aanspreekpunt!

Een kijkje nemen op Nieuwbouwzondag? 

tussen 10u en 17u • Volledig coronaproof 

Je maakt best een afspraak, maar een vrij bezoek kan ook.

Traffic sign

Projectgronden
gezocht