Realisaties

Residentie Lambert

Met een postkantoor, bibliotheek, winkelstraat en supermarkt op wandelafstand woon je in residentie Lambert in hartje Beringen. De residentie heeft zes luxueuze appartementen die variëren tussen de 103 en 131 m². Elk met een eigen terras, twee slaapkamers, apart toilet en berging.

Dankzij Vastgoedservice was residentie Lambert in een recordtempo uitverkocht en vonden zes gezinnen een nieuwe thuis.

“Aan ’t Eindeken” Beverlo

21 karaktervolle woningen met een stijlvolle, tijdloze uitstraling. De halfopen woningen werden per twee geschakeld tot één samenhangend geheel. De volumes en materialen werden hierbij op mekaar afgestemd voor de sfeer en het uitzicht van één grote vrijstaande woning.

Residentie “Ralisbroek” Tielt-Winge

Dit nieuwbouwproject bestaat uit tien ruime en sfeervolle appartementen met twee slaapkamers. De appartementen variëren in grootte van 73 tot 115m² en kenmerken zich door een lengte van maar liefst 15 meter waardoor er verschillende inrichtingsmogelijkheden zijn. Een royale living, eigen terras, inpandige berging en luxe badkamer zijn enkele duidelijke troeven. Op de verdieping zijn alle vijf de appartementen ruime duplexen. Er is een mogelijkheid op een parkeerplaats in de parkeergarage en een berging.

Schoolstraat Olmen

Pal in het centrum van Olmen bouwde AVL Woningbouw zeven moderne schakelwoningen. Deze lage-energiewoningen werden gebouwd met het oog op de toekomst. Niet alleen op vlak van isolatie, ook de inrichting getuigd van wat denkwerk. Zo werden er dubbele garages voorzien voor de kleiner wordende gezinnen waarbij de beide partners gaan werken.

Elke woning heeft een inkomhal met gastentoilet, een woonkamer, open keuken met ontbijthoek en een berging/wasplaats. Boven is er een nachthal met drie slaapkamers en een badkamer met douche en bad. Bovendien heeft elke woning een zolder voor extra opbergruimte.

Bivakstraat Beverst

Gelegen op 500 meter van het centrum, een rustig gelegen woonerf en de moderne bouwstijl maakten dit project zeer aantrekkelijk. Er werden 12 duurzame half-open bebouwingen gezet met telkens een inkomhal, gastentoilet, woonkamer, keuken, berging en garage op het gelijkvloers. Boven waren er twee of drie slaapkamers met een badkamer. Naast de duurzame materialen die gebruikt werden, was er eveneens een hoogwaardige geluids- en thermische isolatie voorzien.